Categories
Freelance Band

10 juni cd presentatie in Het Paard

Op vrijdagavond 10 juni om 20.00 uur is het dan eindelijk zo ver! In het Paard van Troje in Den Haag presenteren we “Out Of The Calaboose”, de nieuwe cd van The Freelance Band.

Freelance-Band-1-LREr is heel lang aan gewerkt, de eerste cd van de Freelance Band. In 1980 en in 1985 kwamen er twee LP ‘s uit en toen waren we elkaar 20 jaar kwijt. Indirect heeft John Lagrand ons opnieuw bij elkaar gebracht. Op zijn crematie in 2005 zagen we elkaar en daarna zijn we weer gaan spelen.

Het resultaat daarvan wordt op bovengenoemd tijdstip in Het Paard (Prinsengracht, Den Haag) ten doop gehouden. Met favoriet voorprogramma en interviews tussen 20.00 en 21.00 uur.

Tot onze grote vreugde gaat Frenk van Meeteren de avond openen. Frenk is een van onze favoriete muzikanten. Ik (Philip) ken hem al sinds de jaren zestig toen we elkaar regelmatig tegenkwamen in het acoustische circuit en ik ben altijd een enorme fan van hem geweest. Hij kent duizenden nummers en bespeelt heel veel instrumenten. Hij is een wandelend archief van muziek uit de 20er en 30er jaren, een conservator van alles wat van waarde is op muzikaal gebied uit die tijd. En zoals hij speelt en zingt komt verder niet voor. Zeker een reden om die avond (op tijd) te komen!

Om 21.00 gaat de band beginnen. Twee sets. We spelen de nieuwe cd, maar ook wat favoriete nummers uit de eerste periode (1978-1986).

Als je kunt en wilt komen moet je dat zeker doen! We zullen dat zeer op prijs stellen. Kaarten kun je via Het Paard reserveren.