De allermooiste liedjes voor de allerkleinsten

terug naar Disco                                       terug naar Webwinkel

De liedjes kun je hier downloaden

front-allerkleinsten_S

 1. Jarig
 2. Wonder
 3. Samen
 4. Vliegen
 5. Een
 6. Mannetje
 7. Een Goed Humeur
 8. Kikkertje
 9. Kinderen Die Willen
 10. Het Dierenrijk
 11. Dansen
 12. Vriend
 13. Broertje Of Zusje
 14. Varken
 15. Twee
 16. Alles
 17. Kleine Kapitein
 18. In Bad
 19. Vier
 20. Naar Bed
 21. Slapen

 

De allermooiste liedjes voor de allerkleinsten

21 liedjes voor baby’s, peuters en kleuters. Liedjes voor het slapen gaan en over in bad gaan en over dromen en jarig zijn. Over dieren en over een broertje of een zusje krijgen.

Philip en zijn Betoverende Tovenaars begrijpen dat zo’n kind niet in zijn eentje naar een cd zit te luisteren en dat kinderen de liedjes misschien wel elke dag een paar keer willen horen. Bij het produceren van de cd’s is daar rekening mee gehouden. De liedjes zijn zo gemaakt en opgenomen dat ze ook leuk voor de ouders zijn. Dus kinderen, als je de cd kwijt bent, zoek even bij je ouders, misschien hebben die hem gedraaid en niet opgeruimd!

1, 2, 3, 4, 5, 7, 8, 9, 10, 12, 15, 17, 19, 21 opgenomen in de Esound Studio te Weesp door Matthijs van der Spek en Carli Hagen. De Betoverende Tovenaars op deze liedjes zijn: Sjoerd van Bommel (drums en percussie, marimba, xylofoon, koortjes), Jeroen Vierdag (contrabas en basgitaar), Pieter Jan Cramer van de Boogaart (vleugel, Fender Rhodes, Hammond B3, accordeon), Rob Roemers (lapsteel-, nylonsnarige-, bariton-, en elektrische-gitaar, mandoline, dobro, banjo, koortjes), en Philip Kroonenberg (acoustische gitaar, zang).

6, 13, 14, 18, 20 zijn opgenomen door Stephan Jankowski in zijn eigen studio. De Betoverende Tovenaars zijn: Stephan Jankowski (basgitaar, acoustische gitaar en guitalele), Sjoerd van Bommel (percussie en xylofoon), en Philip Kroonenberg (acoustische gitaar, zang).

11 en 16 zijn opgenomen in studio Boem Tak door Bart Wijtman. De Betoverende Tovenaars zijn: Bart Wijtman (basgitaar en accordeon), Sjoerd van Bommel (drums) en Philip Kroonenberg (acoustische gitaar, zang).

De cd is geproduceerd door Sjoerd van Bommel.

De liedjes zijn geschreven door Philip Kroonenberg, behalve ‘Vriend’, dat schreef hij samen met Rens van der Zalm.

De tekeningen zijn van Marije Tolman en het hoesontwerp van Bart Wijtman.