Categories
CD's met Jeroen Kleijn en Reyer Zwart

“Het is gelukt!”

Het was een geweldig feest in het Paard van Troje, bij de presentatie van de nieuwe cd “Some More Time”. Met reacties als “ontroerend mooi”, “onwijs genoten” en “iedereen die er niet was heeft iets gemist”.

Een dag later, donderdag 26 september, schreef Philip op zijn FB-pagina: “Ik fietste vanochtend door de regen met een grote glimlach. Het is gelukt! Gisteravond was een van de mooiste ooit. Herinneringen aan al die liefdevolle gezichten van de mensen die gisteren bij ons concert in het Paard waren. En vandaag nog een keer al die enthousiaste en hartverwarmende berichten die me om de oren vlogen.”

Foto: Walter Wilhelm

Behalve felicitatieberichten werden er ook filmpjes met fragmenten van het optreden in het Paard gedeeld, zoals van het nummer “Holding On”, twee keer zelfs, kijk maar.

En ook vingen we een stukje uit de titelsong op.

Walter Wilhelm van For the Road Promotion  mailde de foto’s die hij die avond had gemaakt. Hierbij twee voorbeelden daarvan.

En Excelsior Recordings meldde dat geïnteresseerden voor de downloads of streams terecht kunnen op deze site.

Foto: Walter Wilhelm

Volgende week dinsdag, 8 oktober, is het hele gezelschap weer te zien en te horen. Philip: “Ik hoop dat er genoeg ruimte is voor publiek, want wij komen met z’n allen: met Dunja Kroonenberg op piano, Patsy Kroonenberg zang, Theo Sieben op mandoline, dobro, lapsteel en elektrische gitaar en zang, Reyer Zwart op bas en banjo (vergeef me de alliteratie) en zang en Jeroen Kleijn op drums, om over mijzelve nog maar te zwijgen.”

Plaats van handeling: Stiels Livemuziek Café, Smedesstraat 21, 2011 RE Haarlem.