Categories
Freelance Band

Kapot 2

Frank Nuyens heeft gisteren met succes een drie uur durende operatie aan zijn rechterhand ondergaan. Het is de derde keer dat hij een dergelijke operatie nodig had.

Frank-en-zijn-Gretsch

Zijn vingers gaan elke keer krom staan en dan kan hij ze niet meer strekken. Het gitaarspelen zou op een gegeven moment niet meer gaan dus de operatie is telkens noodzakelijk. Maar er is ook een risico en dat is dat het gevoel in de vingers niet terugkomt. Alles blijkt ook deze keer weer in orde en we zijn erg blij.

3 oktober wordt Frank eindelijk 70. Het heeft even geduurd, maar dan is het zover. Hij heeft in zijn leven ook wel dingen gedaan die niet direct levensverlengend genoemd kunnen worden, maar hij staat er nog goed bij. Hij speelt, hij zingt en als 17 oktober in de Nieuwe Regentes de rechterhand nog niet alles kan, dan wil hij dat graag compenseren met een dansje.

Je vraagt je af waarom er geen link naar Frank Nuyens is. Frank heeft geen computer, en al helemaal geen Facebook of Twitter. Hij heeft een telefoon waarmee je kan bellen en smsn.

Maar wel een heel mooie Gretsch Tennesean uit 1960.

de-Gretsch-van-Frank