Categories
CD's Freelance Band

“Op deze cd mogen jullie heel trots zijn!”

“De muziek maakt me blij, de sound van de band is een unieke, laat me terug kijken maar ook vooruit. Freelance Band bedankt!”

We krijgen veel reacties binnen zoals deze op het verschijnen van “Out of the Calaboose”, de nieuwe cd van the Freelance Band. Producer Aad van Pijlen kreeg bijvoorbeeld te horen: “Je moet wel een paar hele goeie oren hebben om zo mooi te kunnen mixen.”

Andere reacties: “Eindelijk een cd die je van a tot z kunt draaien”, “Mooi gespeeld, heel goed gezongen. Erg mooi geproduceerd. Ik ga hem veel draaien!”, en “Wat een geweldig product hebben jullie afgeleverd! On Nederlands goed. Dat een Nederlandse band dit kan, ongelooflijk! Op deze cd mogen jullie heel trots zijn”.

Paard juni 2016

Voor degenen die het gemist hebben maakte John Meijer een korte documentaire van de cd presentatie in het Paard van Troje, uitgezonden door Den Haag FM en Midvliet TV. Met interviews en fragmenten van het concert. Te zien en te horen op YouTube.

Van de presentatie is op You Tube ook nog een fijn fragment te zien van het feestnummer “Best Day of your Live“.

Nog meer positieve reacties. Het programma Blue Print van Radio Parkstad (ook op Roots Paradise.com) riep de cd uit tot “Album of the Week”. Lokale en regionale omroepen draaien regelmatig nummers van de cd, zoals MeerRadio op 18-08 in het programma Good Noise http://www.meerradio.nl/goodnoise  . Zaterdag 3 september is de band te horen in het programma Country & Omstreken op Radio Rijnmond van 17:00 – 18:00 uur.

Eerder meldden we al een lovende recensie in Blues Magazine. Voor het Belgische online magazine Rootstime.be schreef Jan van Leersum eveneens een heldere recensie.

Tot slot: een korte promo vertelt waar de cd te koop is, o.a. via onze eigen webwinkel. En om je vrienden en kennissen daarvan op de hoogte te brengen staat ie ook op YouTube. Hoort zegt het voort!