Categories
"Some More Time" CD's

“Overdonderend” en “urgent” album

Woensdagavond 9 oktober j.l., even na 19.00 uur, zat Philip Kroonenberg, samen met zijn vrouw Jellie Brouwer, aan tafel bij Matthijs van Nieuwkerk in het programma De Wereld Draait Door. Aanleiding en onderwerp van gesprek: zijn nieuwe plaat (tevens cd) “Some More Time”.

(Foto: Sietse Damen)

In het interview vertelde Jellie over haar ziekte en de drie (helende) operaties, en Philip over de angsten die hij urenlang in de wachtkamer van het ziekenhuis doorstond, en hoe hij die emoties omzette in de dertien liedjes die nu op de plaat staan.

Vervolgens werd live de titelsong van de plaat uitgevoerd in de bezetting Reyer Zwart (bas en zang), Theo Sieben (elektrische gitaar en zang), Jeroen Kleijn (drums), Dunja Kroonenberg (piano), Patsy Kroonenberg (zang), Hermine Deurloo (mondharmonica) en Philip Kroonenberg (akoestisch gitaar en zang).

Patsy en Philip Kroonenberg (Foto: Hélène Aarnoudse)

De plaat, die 25 september in Het Paard in Den Haag gepresenteerd werd, kreeg inmiddels vijf sterren in de Nieuwe Revu van 9 oktober, want “Some More Time sluipt je hart in en overdondert in alle stilte” en is “allesbehalve een loodzwaar tranendal”. Ook elders vielen lovende woorden. 

Music Maker concludeerde dat “Some More Time” een “onmiskenbaar bewijs vormt dat uit pijn en verdriet prachtige dingen kunnen ontstaan”. Music Meter noteerde dat “Some More Time” een “urgent album over saamhorigheid, hoop en liefde” is.

En Jan van Leersum schreef op het Belgische Roots Time: “Als ik ooit een album met volle overtuiging kan aanbevelen dan geldt dat zeker voor “Some More Time”!”

Voor downloads of streams kun je overigens hier terecht.

En voor boekingen van deze formatie moet je bij Walter Wilhelm van For The Road Promotion zijn. Telefoon:  +31 (0)6 141 99 130.