“Wherever You Are”-toer; en ook de Parade

Op 6 maart ben ik samen met Patsy, Dunja en Lynn bij Jeroen of Sophie op tv tussen 19.00 en 20.00 uur. Twee dagen later komt de nieuwe cd “Wherever You Are” uit.

Die avond, 8 maart, hebben we in het Beauforthuis te Austerlitz het eerste optreden met Reyer Zwart op contrabas, Dunja op piano en harmonium en Patsy die zingt.
We gaan verder naar de Amer in Amen op 30 maart, naar Groningen in het Der Aa-theater op 12 april, Lewinski in Sneek op 19 april, naar het Theater aan het Spui in Den Haag op 9 mei, naar de Nieuwe KHL in Amsterdam op zondagmiddag 19 mei (met Phaedra Kwant op bas) en naar het Speelhuis in Helmond op 30 mei.

Daarna – in juni, juli en augustus - gaan we acht keer op de Parade spelen met een prachtige band waarin afwisselend Arthur Lijten, Andreas Carree (drums), Roel Spanjers (toetsen), Arthur Deighton (mandoline en gitaar) en Arto Boyadjian (slide)gitaar spelen. We hebben een feestelijke set samengesteld met repertoire uit alle tijden en ook wat nieuwe nummers die goed passen in de feestelijke sfeer die er altijd is op de Parade. Tenminste als wij er spelen!

De “Wherever You Are”-toer wordt vervolgens voortgezet in september en oktober.
Zie voor alle optredens de Agenda.

Inmiddels is ook de tweede single uit: “Broken Down”. Hier te downloaden/ te beluisteren.

Vorige
Vorige

Nieuwe single “To You”

Volgende
Volgende

“Again”, eerste single van nieuw album